Plivanje

O plivanju

Poduku plivanja prilagođavamo svakom polazniku bez obzira na znanje plivanja. Organizirane su homogene grupe prema znanju plivanja kako bi polaznicima trening bio što ugodniji i lakši. Kako napredujete u plivanju tako napredujete i u vrlo važnom dijelu triatlona. Naprednije grupe uvijek uvježbavaju tehniku plivanja uslijed provođenja plivačkih treninga  za razvoj funkcionalnih sposobnosti.

Plivački treninzi sastoje se od

Učenja pravilnog plivačkog disanja
100%
Učenja rada nogu
100%
Učenja rada ruku
100%
Izvođenja cijele plivačke tehnike
100%

Trčanje

O trčanju

Treninzi trčanja bazirani su na poduci pravilne tehnike škole trčanja te izvedbi cjelovite tehnike trčanja. Trkački treninzi provode se u homogeniziranim grupama koje se povremeno spajaju kako bi gradili zajedništvo i podizali svijest o socijalizaciji gdje svi odrađuju sličan trening različitog ekstenziteta i intenziteta rada odnosno trening prilagođen sposobnostima svakog pojedinog vježbača.

Trkački trening se sastoji od

Učenja pravilnog izvođenja elemenata škole trčanja
100%
Vježbi za razvoj motoričkih sposobnosti
100%
Učenja pravilne tehnike trčanja
100%
Razvoja funkcionalnih sposobnosti
100%

Biciklizam

O Biciklizmu

Treninzi bicikle odvijaju se na području cijele Istre, ovisno o dogovoru cijele grupe. Na početku treninga odredi se polazišna i završna točka te se krene u bicikliranje. Vozi se po cestama (cestovnim biciklama), šumama, bijelim putevima (monticama). Vožnja traje između 1 i 2 sata ovisno o vremenskim prilikama i dogovoru na početku treninga.

Biciklistički trening sastoji se od

Simulacije određenih elemenata utrke
100%
Vožnje u otežanim odnosno olakšanim uvjetima
100%
Učenju tehničkih elemenata
100%