Vijesti

Hrvatska triatlon liga – 3.kolo Zagreb 29.8.2020.

Na trećem kolu HTL u Zagrebu, Tk Pula nastupio je u punom natjecateljskom sastavu. Nedostajali su pokoji članovi “Cici” grupe zbog kojih nam je žao što su pobjednička postolja prepustili drugim klubovima.
Naporni i učestali treninzi, kako u pripremnom tako i u natjecateljskom periodu, pokazali su da je Tk Pula i ove godine proizveo nove pobjednike, a već poznate osvajaće medalja zadržao na vrlo visokoj natjecateljskoj razini. Sve slike sa utrke možete pogledati na našoj facebook stranici, a rezultate utrke u nastavku teksta.

Akvatlon U9M
1. Arian Dravec

Akvatlon U11Ž
1. Carol Stojanović

Akvatlon U11M
4. Stefan Gojko (ušao u cilj sa istim vremenom kao i trećeplasirani 6:43)

Supersprint U13Ž
1. Paula Petech-Zudicich
3. Katia Udovičić
4. Milica Gojko

Supersprint U13M
3. Andrea Dravec

Supersprint U15Ž
2. Nicole Fornažar

Sprint U17Ž
1. Leonarda Pavlin
3. Samilla Gagić

Sprint U17M
1. Niko Matas

Sprint U19Ž
3. Ileana Rosanda

Sprint U19M
1. Deni Ćosić

Sprint M20
1. Luka Paliska

Sprint M45
3. Željko Bijuk

U ukupnom poretku ženske utrke Supersprinta Tk Pula zauzeo je dva mjesta na postolju zahvaljujući Nicole Fornažar (srebro) i Pauli Petech-Zudicich (bronca).
Utrka Sprinta u muškoj konkurenciji ponovno je 2/3 bila u “vlasništvu” Tk Pula, Luka Paliska pobrinuo se za srebro, Niko Matas za broncu, dok je Deni Ćosić sa 11sekundi zaostatka osigurao četvrto mjesto.

Ponekad zauzeto mjesto u ukupnom poretku ne pokazuje uloženi trud, zato ćemo posebno pohvaliti  Nino Matas, Tia Dujković, Patrick Stojanović, Josip Maričić, Dominic Šeperović, Luka Grgorinić te im čestitati na uloženom trudu.