Vijesti

Milica Gojko kadetska prvakinja Hrvatske u super sprint triatlonu !!!!

Proteklog vikenda na zagrebačkom Jarunu održalo se finale Hrvatske triatlon lige koje je ujedno bilo i državno prvenstvo za sve kategorije.

Najveći uspjeh ostvarila je naša kadetkinja Milica Gojko koja je osvojila naslov državne prvakinje u super sprint triatlonu ispred Mile Trkulje iz TK Swibir i Helene Dinjar iz TK Rudolf Perešin.

Niko Matas osvojio je drugo mjesto u juniorskoj i apsolutnoj kategoriji a pobjedu i naslov državnog prvaka osvojio je Gabriel Barac iz TK Rival dok je treći bio Tin Rebić iz TK Swibir.

Na postolje se još od naših u pojedinačnoj konkurenciji popeo i Arian Dravec koji je u kategoriji početnika osvojio drugo mjesto iza Mislava Hanze iz TK Matulji a ispred Mateja Surine također iz TK Matulji.

U ekipnom poretku naše kadetkinje osvojile su ekipni naslov državnih prvakinja ispred ekipe TK Maksimir na drugom mjestu te TK Petar Zrinski na trećem mjestu, dok su naši kadeti osvojili drugo mjesto ekipno iza ekipe TK Petar Zrinski dok su treći bili TK Rudolf Perešin.

Sljedećeg dana u nedjelju na istom mjestu održalo se i državno prvenstvo u novoj olimpijskoj disciplini Mixed relay – mješovite štafete u kojoj četiri natjecatelja u redosljedu muško-žensko-muško-žensko odrađuju četiri super sprint triatlona.

Naša kadetska ekipa u sastavu Josip Maričić-Tia Dujković-Andrea Dravec-Paula Petech-Zudicich osvojila je treće mjesto u kategoriji kadeta iza pobjedničke štafete TK Petar Zrinski i drugoplasirane štafete TK Rudolf Perešin.