Vijesti

Prvenstvo Hrvatske 2019 u super sprint duatlonu – Zagreb/Špansko

TK Maksimir 19.5.2019. bio je domaćin Prvenstva Hrvatske u super sprint duatlonu koji se održao na karting stazi u Španskom.

U kategoriji početnici A dvije od tri medalje osvojili su naši mališani. Zlatnu medalju osvojio je Arian Dravec, dok je Stefan Gojko osvojio brončanu medalju.

Među početnicima B Carol Stojanović osvojila je srebrnu medalju, dok je Andrea Dravec odlučio da će kao i njegov mlađi brat osvojiti zlatnu medalju u svojoj kategoriji te kući odnijeti titulu najtrofejnije obitelji natjecanja.

Najbrža mlađa kadetkinja bila je naša Nicole Fornažar koja je ujedno bila najbrža u utrci U15 te se okitila sa dvije zlatne medalje.

Giani Ivančić bio je drugi najbrži kadet natjecanja kao i drugi u utrci U15.

Kategorija mlađih juniorki zasjala je u narančastoj boji gdje su naše natjecateljke osvojile sve tri medalje i to redom Valentina Vitasović zlato, Leonarda Pavlin srebro i Ileana Rosanda broncu. U utrci U19 Valentina Vitasović osvojila je zlato, a Leonarda Pavlin broncu.

U istoj kategoriji, ali muškoj konkurenciji Karlo Kirinčić okitio se zlatom, a Niko Matas broncom, dok je Karlo dodao i broncu u kategoriji U19.

Na vrh kategorije M20 popeo se Luka Grgorinić osvojivši zlatnu medalju, dok je u kategoriji M45 Marino Jurcan osvojio brončanu medalju.

Čestitamo svim sportašima na uloženom trudu, a slike natjecanja možete pogledati na našoj facebook stranici.